6 Kasım 2010 Cumartesi

Facebook Üzerinden Hayatını Çaldılar

Bir hayranı, eski şarkıcı Carolyn Owlett’in adına facebook hesabı açıp bir adamla 17 ay süren sanal ilişki yaşadı. Owlett’le aşk yaşadığını sanan adam Londra’ya gelince gerçek ortaya çıktı...

Eski bir şarkıcı olan İngiliz Carolyn Owlett’in bir hayranı, genç kadının adına bir facebook hesabı açarak Owlett’miş gibi davranmaya başladı. Owlett’in 2 binden fazla fotoğrafına ulaşan, facebook’taki tüm arkadaşlarını ekleyen hayranı, 17 ay boyunca internet üzerinden Belçikalı bir adamla ilişki yaşadı. Belçikalı adamın Owlett ile yüzyüze görüşebilmek için Londra’ya gelmesi ile gerçek ortaya çıktı.

2005’te dağılan “411” adlı müzik grubunun üyesi olan Carolyn Owlett (26), tam metroya binecekken tanımadığı bir adam, genç kadına adıyla seslenerek “Seni seviyorum, senin için Belçika’dan geldim” dedi. Korkan Owlett, trene bindikten sonra bu adamın daha önce kendisine facebook’tan “erkek arkadaşın neler yaptığını biliyor mu?” diye mesaj attığını hatırladı. O zaman mesajın yanlışlıkla kendisine atıldığını düşünen Owlett, eve gittiğinde Regis Remacle (28) adlı adamı internetten buldu. Owlett’in erkek arkadaşı Remacle’a ulaşınca Belçikalı adam, Owlett ile facebook’ta tanışıp sanal ilişki yaşadığını anlattı. Remacle’ın anlattıkları, Owlett’in kimliğinin çalındığını ortaya çıkardı.

Pırlanta kolye göndermiş!

17 aydır eski şarkıçıyla ilişki yaşadığını zanneden Remacle her gün konuştuklarını, hatta Owlett’e pırlanta bir kolye gönderdiğini anlattı ve birbirlerine yazdıkları e-postaları gösterdi. Remacle’ın, “sahte Carolyn” ile yüzleşmesi üzerine Owlett’in kimliğini çalan genç kadın her şeyi itiraf etti. Belçikalı Kristella Erbicella(21), Owlett’in fotoğrafları ile bir hesap açtığını, çok fazla ilgi görünce de devam ettiğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder